Ezt találod itt

Ezen az oldalon hasznos kidolgozott, feladatokkal és megoldókulccsal ellátott anyagokat, feladatsorokat találsz, amelyek nem csak a nyelvvizsgán, de a kommunikáció során is jól fognak jönni. Nagy részükhöz tartozik hanganyag, vagy a digitális változatát is meghallgathatod, ami a beszéd, a kiejtés és a hallott szöveg értés szempontjából nagyon fontos.

Itt találsz egy kis segítséget a rendszer használatához, és itt egy egy jó tipp, ahhoz, hogy hogyan töltsd ki az innen letöltött PDF-et a gépeden.
Minden anyagot kategóriákba sorolunk, és kis ikonokkal is jelöljük, hogy milyen plusz dolog tartozik hozzá, ezek:

cikk
letölthető kifejezéskártyák
plusz video
plusz mp3
ingyenes nyelvleckék kiegészítése

A tananyagok illeszkednek az online tréningekhez mind témában, mind felépítésben, részben kiegészítve azokat, valamint a heti ingyenes leckékhez és a magazinban lévő egyes feladatok kiegészítéseit is itt találod. De természetesen sok plusz anyag is van, minden héten bővítjük a sort, úgyhogy érdemes gyakran visszanézned! Teszünk fel olyan kiadványokat is amelyekből megtanulhatod, hogyan tanulj hatékonyan, és még sok más fontos ismeretre tehetsz szert. Ezek mindegyikét ingyenesen töltheted le. Minden itt lévő feladat, kiadvány, segédanyag csak Neked és a többi tagunknak szól, máshol ilyen formában nem hozzáférhető.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!